|
potirakis
|
 |
« στις: 16 Ιανουάριος 2005, 08:23 μμ » |
|
Όσοι δεν την γνωρίζουν να τρέξουν να την μάθουν...
Ξεκίνησε να προβάλεται φέτος στο Α
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
The things that unite us are far greater than the things that divide us. something to keep in mind
|
|
|
|
Arte
|
 |
« Απάντηση #1 στις: 03 Φεβρουάριος 2005, 05:20 μμ » |
|
Molis xthes katafera (epitelous) na tin dw. SAn proti fora mou afise thetiki entyposi..  H synexeia rha deiksei...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''O KINHMAΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗ. Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΙΔΕΕΣ'' Μαγιακόφσκι
''when I was a kid, I used to escape from my family with my imagination, and I kept this spirit into my adult life'' JEAN- PIERRE JEUNET
|
|
|
ioazon
Oscar Nominee

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Never put off 'till tomorrow what you can do today
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 20 Απρίλιος 2005, 07:57 μμ » |
|
Από 16 Μαϊου στο Filmnet 2 καθημερινά στις 9 το βράδυ. Είμαι περίεργη να το δω καθότι όπως γράφει το Nova Magazine έχει πάρει "Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμικής Σειράς 2005" "Χρυσή Σφαίρα &
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Φίλος: Κάποιος που σε ξέρει αρκετά καλά, όμως συνεχίζει να σε συμπαθεί... "Κι εγώ που πάντα ήθελα να ζήσω μαζί σου, φτιάχνω τον κόσμο μ'ένα κομμάτι της ψυχής σου..." "Only a Psychologist, as talented as I am, can understand me"
|
|
|
iSpO^fAcTo
Stuntman
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: 28 Απρίλιος 2005, 01:06 πμ » |
|
exontas dei ola ta epeisodia pou exoun bgei boro apla na po oti einai apo tis kaliteres kainouries seires pou bgikan fetos.Oi kathimerines kai prototipes komikotragikes katastaseis pou einai gemati i seira bgazoun poli gelio!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Mitsaso
Moderator
Studio Owner

Συνδεδεμένος
Φύλο: 
Boop-boop-de-doop-oop!
|
 |
« Απάντηση #4 στις: 09 Μάιος 2005, 11:08 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Bunnies aren't just cute like everybody supposes They got them hoppy legs and twitchy little noses And what's with all the carrots? What do they need such good eyesight for anyway? Bunnies. Bunnies. It must be bunnieeeeees!
|
|
|
perka
Αρθρογράφος
Rising Star

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
be yourself nomatter what they say...
|
 |
« Απάντηση #5 στις: 21 Μάιος 2005, 03:05 μμ » |
|
ena epeisodio pou katafera na do (to 2o) mou ekane arketa kalh entyposh! (paizetai kai sto filment kathe mera stis 7)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ίσως να είναι το φεγγάρι μια τελεία λευκή, σ'ένα τετράδιο με φύλλα απο σκοτάδι...
|
|
|
|
potirakis
|
 |
« Απάντηση #6 στις: 27 Μάιος 2005, 02:08 μμ » |
|
exontas dei ola ta epeisodia pou exoun bgei boro apla na po oti einai apo tis kaliteres kainouries seires pou bgikan fetos.Oi kathimerines kai prototipes komikotragikes katastaseis pou einai gemati i seira bgazoun poli gelio! Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! Είδα και το season finale προχτες και μου άνοιξε την όρεξη για την επόμενη σεζόν! Αν και κάποια επισόδια δεν μου πολύ άρεσαν γενικά σαν σύνολο η σειρά κερδίζει με την πρωτοτυπία της και την ωμή παρουσίαση της ζωής στην suburbia. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
The things that unite us are far greater than the things that divide us. something to keep in mind
|
|
|
ioazon
Oscar Nominee

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #7 στις: 15 Σεπτέμβριος 2005, 11:11 μμ » |
|
Μόλις είδα το επεισόδιο 13 της 1ης σεζόν! Μιλάμε απίστευτο σενάριο, συνεχείς ανατροπές, τρομερή πλοκή. Έχω γίνει φανατίλα πλέον !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Φίλος: Κάποιος που σε ξέρει αρκετά καλά, όμως συνεχίζει να σε συμπαθεί... "Κι εγώ που πάντα ήθελα να ζήσω μαζί σου, φτιάχνω τον κόσμο μ'ένα κομμάτι της ψυχής σου..." "Only a Psychologist, as talented as I am, can understand me"
|
|
|
koutsouni
Rising Star

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Your Cinematic Xperience!
|
 |
« Απάντηση #8 στις: 16 Σεπτέμβριος 2005, 07:55 πμ » |
|
To fernei i Net kai tha to blepo. Exei parei polla braveia kai paizoyn kala... gkomenakia! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Tsipitu, spitrio frastio spartakolo" - Estonti
|
|
|
|
potirakis
|
 |
« Απάντηση #9 στις: 17 Σεπτέμβριος 2005, 11:32 πμ » |
|
Ναι η σειρά μέχρι τη μέση του πρώτου κύκλου μας μπερδεύει αρκετά φέρνοντας το φως αντικρουούμενες πληροφορίες σε σχέση με την ιστορία της Mary Alice. Από τη μέση του πρώτου κύκλου και μέχρι πριν 2-3 επισόδια απ το τέλος κάνουμε ένα break από την ιστορία αυτή και κοιτάμε τη σχέση Bree - Rex και οικογένειας κατά βάση, αλλά επιστρέφουμε στη mary alice για ένα δυνατό φινάλε του πρώτου κύκλου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ioazon
Oscar Nominee

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #10 στις: 17 Σεπτέμβριος 2005, 01:30 μμ » |
|
Μην μας σποϊλεριάζεις, άσε μας να τρώμε τα νύχια μας ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dimaspros
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #11 στις: 19 Σεπτέμβριος 2005, 11:09 μμ » |
|
Όταν μάθετε πότε ξεκινάει, ειδοποιήστε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panathinaikara
Oscar Nominee

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
LIFTW8S BABY
|
 |
« Απάντηση #12 στις: 20 Σεπτέμβριος 2005, 06:52 πμ » |
|
Εμένα πάντως μου φάνηκε πολύ βαρετή σειρά, προβλέψιμη σε μεγάλο βαθμό, και γενικά τελείως αντιρεαλιστική η ζωή στη suburbia. Είχε βέβαια κάποια επεισόδια πιο ευχάριστα αλλά και πάλι ...Αυτό που μου έκανε εντύπωση : πώς είναι δυνατόν να κάθονται 4 νοικοκυρές που έχουν τόσα προβλήματα και να κάθονται να κυνηγούν μπελάδες είτε τρυπώνοντας σε ξένα σπίτια, ψάχνοντας πράγματα που δεν είναι their business. Δε φαντάζομαι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ζήσε το σήμερα σαν να είναι η τελευταία σου μέρα.Στο τέλος θα τα καταφέρεις!!!
|
|
|
|
foX - FORCE
|
 |
« Απάντηση #13 στις: 22 Σεπτέμβριος 2005, 08:54 μμ » |
|
Όταν μάθετε πότε ξεκινάει, ειδοποιήστε...
Έφτασεεεε!  Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 22.00 θα προβληθούν τα πρώτα 2 επεισόδια. Η σειρά θα προβάλλεται κανονικά κάθε Τετάρτη στις 23.00.Δείτε και εδώ το αφιέρωμα που κάνει η ΕΡΤ στη σειρά. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Life is what happens to you while you are busy making other plans.
John Lennon.
|
|
|
Mitsaso
Moderator
Studio Owner

Συνδεδεμένος
Φύλο: 
Boop-boop-de-doop-oop!
|
 |
« Απάντηση #14 στις: 03 Οκτώβριος 2005, 12:50 πμ » |
|
Kαλά η σειρά είναι ΤΡΟΜΕΡΗ!!!  Πολύ γέλιο, μαύρες και σουρεάλ καταστάσεις και η σειρά είναι και sexy χωρίς να το παρακάνει όπως μια άλλη σειρά με τις περιπέτειες τεσσάρων φιλενάδων....  Τα hints για τις ανατροπές που αναμένονται είναι πολύ καλά και μού ρχεται να μπω στο Imdb και να διαβάσω ΌΟΟΟΟΛΑ τα spoilers!!  Mόνο που δε μου έκατσε καλά είναι οτι οι 4 πρωταγωνίστριες δεν είναι και τόοοσο φίλες μεταξύ τους....δεν τις πολυδείχνει όλες μαζί και όταν βλέπουμε ξεχωριστά τη ζωή της καθεμιάς έχει πιο πολύ ενδιαφέρον...και την 5η φίλη τους που πέθανε ούτε καν που τη θρήνησαν...ωραίες φίλες! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Bunnies aren't just cute like everybody supposes They got them hoppy legs and twitchy little noses And what's with all the carrots? What do they need such good eyesight for anyway? Bunnies. Bunnies. It must be bunnieeeeees!
|
|
|
|